ClickCease
Coș de cumpărături
Contactează-ne +40 728 821 935
Livrare gratuită pentru comenzile peste 200 lei

Activități de Crăciun


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/r103553bubu/public_html/wp-content/themes/buburuza/functions.php on line 199

Crăciunul este sărbătoarea recunoștinței, a fericirii, a mulțumirii, presărată de tradiții și cântece de bucurie alături de întreaga familie. Și cu cât ne apropiem de Crăciun, cu atât forfota pune stăpânire peste tot.

Copiii sunt nerăbdători să vină Moș Crăciun cu darurile mult așteptate, așa că pentru voi, mămicilor, am să las câteva activități pe care le puteți face cu cel/cei mici în așteptarea acestuia. 

Recent, am descoperit calendarul Advent. Ce presupune acesta? În principiu, este vorba de a număra zilele până la Crăciun începând cu 1 decembrie, iar fiecărei zile îi este dedicată o activitate, o lectură, o faptă bună sau chiar mici surprize sau jucării. 

Ce face însă cu adevărat special acest calendar? Faptul că putem deschide doar câte o uşiţă în fiecare zi, nu putem vedea ce surprize ne rezervă decât ziua prezentă. Puteți confecționa chiar acasă unul, iar cel mic cu siguranța se va distra de minune. 

Întrucât Crăciunul bate la ușă, am transformat calendarul de 1 lună într-unul de o săptămână cu idei din care să le selectaţi pe acelea care vă plac cel mai mult şi care sunt mai potrivite familiei voastre. Să începem:

  • Citiţi o poveste de Crăciun – câteva recomandări de poveşti de Crăciun, cum ar fi poveștile clasice: „Povești de iarnă” de Barbu Ştefănescu Delavrancea, Hans Christian Andersen, Zacharias Topelius, „În așteptarea lui Moș Crăciunde George Topârceanu, Mihai Eminescu, Otilia Cazimir, Vasile Alecsandri, „Enciclopedia Crăciunuluide Gerry Bowler, „O poveste de Crăciun” de Charles Dickens sau povești muzicale – Spărgătorul de nuci;   

 

 

 

 

 

 

 

  • Împodobiți casa de sărbătoare;

        

  • Faceți turtă dulce;

  • Savuraţi o cană de ciocolată caldă;

  • Împodobiți bradul și ascultați muzică de sărbătoare;

  • Cumpărați cadouri pentru cei dragi și împachetați-le;

  • Gătiți un cozonac;

Ce părere aveți? Le încercați și-mi lăsați un feedback? Crăciunul o sa vină mult mai repede și o să fie super distractiv chiar dacă suntem într-un an atipic. Magia Crăciunului există!

S-ar putea să îți placă sau să îți fie de folos și Cadoul perfect pentru Craciun

 

  

Abonează-te la newsletter-ul buburuzei
Produsul a fost adăugat în coș!