ClickCease
Coș de cumpărături
Contactează-ne +40 728 821 935
Livrare gratuită pentru comenzile peste 200 lei

Livrare si Plata

LIVRARE

Livrarea produselor este gratuita pentru comenzi in valoare minima de 200 lei.Oferta valabila doar pentru livrarile spre locatii din Romania! Costul de expediere pentru fiecare comanda cu valoare mai mica de 200 lei este in valoare de 15 lei.

Livrarea comenzilor se face numai prin curierat rapid. Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare inclusiv cu numarul scrisorii de transport cu care va fi livrat coletul dumneavoastra.In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la sediul nostru. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

Livrarea marfii se realizeaza in termen de 1-3 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

PLATA

  • Ramburs

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in numerar in momentul livrarii la curier (doar pentru livrarile pe teritoriul României)

  • Plata Cu Cardul (Online)

Platesti in siguranta cu cardul, garantie acordata de procesatorul Mobilpay. Cardurile acceptate sunt cele emise sub sigla Visa, Mastercard si Maestro. Plata este securizată in 3D Secure.

Preturile sunt exprimate in lei şi contin TVA.

Abonează-te la newsletter-ul buburuzei
Produsul a fost adăugat în coș!